Шест тематични подаръка за дете от зъболекар

visibility103 Views comment0 comments list в: Устна хигиена при деца и бебета

Кой не обича подаръците?

За Първи юни, за Рожден ден или друг повод, най-ценните за нас – децата, засияват от радост и грейва усмивка, когато им поднасяме подарък.

Търсенето на подаръци за децата може да бъде предизвикателство, но ако търсите нещо, което не само ще ги развлече, но и ще ги научи за грижата за тяхното здраве, подаръците и аксесоари за устна хигиена са перфектният избор.

В тематиката на грижата за детската устна хигиена и, ако сте зъболекар, ви предлагаме няколко идеи за подарък на детенце, послушен малък пациент, които съчетават забавление и обучение в едно – ще стимулирате още повече изграденото доверие помежду ви и ще повлияете за създаването на здравословни навици от ранна възраст.


  1. Практичен сет за устна хигиена Brush' time kitкомпактна четка за зъби и пясъчен часовник, който да отмерва продължителността на четкането. Чудесен начин на съчетание на полезното с приятното.

  2. Комплект от разблични видове кутийки за съхранение на млечни зъбки – цветни и красиви, удобни за затваряне мишлета, съкровища, зъбки. За да пазят зъбчето за Феята на зъбките.


  3. Плодова близалка с формата на зъбче, но без захар -с ксилитол – да има такива. :)
    В комбинация с един пясъчен часовник става още по-добре.

  4. Подаръчета с формата на зъбче, картинки или стикери – молив, гумичка, балон, острилка, забавни стикери – всичко това с формата на зъбче или картинка зъбче или подобна. Разкошен подарък, който ще усмихне всеки пациент.  5. Електрическа четка за зъби със забавни мотиви или стикери - Децата обичат играчки, които са весели и интересни. Електрическите четки за зъби със забавни мотиви не само ще ги забавляват по време на четене, но и ще ги научат за важността на правилната устна хигиена.
  6. Забавни зъбен флосер или комплекти с такъв - Представете устната хигиена като забавна дейност с детски флосер в ярки цветове и забавни форми. Такова подаръче е идеално за деца, които започват да се грижат самостоятелно за своите зъби.
    СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ:

Остави коментар

Коментарите трябва да бъдат одобрени преди да бъдат публикувани
Неделя Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота January February March April May June July August September October November December