ОБЩИ УСЛОВИЯ

Настоящите общи условия описват основни въпроси, касаещи взаимоотношенията между онлайн магазин OralCare.bg и потребителите му:

 

Регистрация

Може да направите директна, свободна поръчка от онлайн магазина OralCare.bg, без да се изисква регистрация.

 

Поръчка и затруднения при изпълнението на поръчката

Поръчка от онлайн магазина OralCare.bg може да бъде направена по всяко време на денонощието, през почивни дни или официални празници. При финализиране на Вашата поръчка, имате възможност да прегледате избора си, да добавите или коригирате продукт или количество, както и ако е необходимо да коригирате данните за доставка. До 24ч.след получаване на поръчката, ще бъдете информирани за потвърждението й чрез имейл и/или телефонно обаждане.

Клиентът има право да отмени поръчката до 12 часа след изпращането й, като молим да бъдем информирани за това по имейл или телефонно обаждане.

Възможни затруднения при изпълнението на поръчката са:

1. Един или повече от поръчаните продукти не са налични

2. Адресът за доставка и/или телефонният номер да са грешни или непълни.

При който и да е от тези случаи, представител на OralCare.bg ще се свърже с Вас за уточнение във възможно най-кратък срок.

 

Гаранция

Гаранция, от дата на получаването им, имат само електрическите продукти, както следва:

- електрически четки за зъби или други продукти с батерии - 6 месеца

- ултразвукови четки за зъби - 2 години

Молим, пазете финансовия документ и касов бон от направената покупка!

OralCare.bg е задължен да изпраща в изряден търговски вид и без дефекти поръчаните продукти, и не е отговорен за дефекти, причинени от груба употреба, неправилно прилагане или механични повреди.

 

При всякакви въпроси или казуси по отношение предлаганите продукти за орална хигиена или свързани с обслужването, не се колебайте да се свържете с нас на: 0879 468 152