0

Brush-baby Kidzsonic Unicorn Детска електрическа четка за зъби 3+г.

39,20 лв.
С вкл. данък

Brush-baby KidzSonic Electric Четка за зъби е специално разработена, за да помогне на малките деца да се грижат за зъбите си и да благоприятства създаването на добри навици за устна хигиена от ранна възраст.

Количество

Уникалната Brush-baby KidzSonic Unicorn електрическа четка за зъби е специално разработена, за да помогне на малките деца да се грижат за зъбите си и да благоприятства създаването на добри навици за устна хигиена от ранна възраст.

Двустепенните влакна спомагат по-доброто почистване - късите почистват повърхността на зъба, а по-дългите достигат и между зъбите и областта около венеца. Този уникален дизайн на влакната оптимизират премахването на плаката, по-добре отколкото обикновените четки. Много подходяща за деца, които още не умеят да използват конец за зъби, които имат липсващ зъб.

Малката и компактна дръжка с ергономичен дизайн е изключително удобна в детските ръце.

Включва 2 малки накрайници - четки с меки вибриращи влакна, идеални за поддържане чистотата на зъбите и венците на малките деца.

С мигащ 2-минутен таймер, индикиращ продължителността на четкане на зъбите.

С 30-секунден пулсиращ индикатор за напомняне на децата колко време трябва да си четкат зъбите на едно място и да сменят четкането на друга част от зъбите.

Включва 1 и 1 бр. батерия (ААА)

за деца от 3г.+

6м.гаранция

7 Артикула

Конкретни референции

chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.

Brush-baby Kidzsonic...

39,20 лв.