3

Durimplant гел за имплантна грижа

59,00 лв.
С вкл. данък

Гелът се използва за защитата на венците и на устната лигавица, както и за предотвратяването на възпаления около зъбните импланти

Количество

Гелът Durimplant се използва за защитата на венците и на устната лигавица, както и за предотвратяването на възпаления около зъбните импланти (mucositis per implantatis). Продължителна защита на зъбните импланти с ефективна грижа за венците.

Характеристики:

  • Използва се за защита и грижа за импланта
  • Предотвратява подуване около импланта.
  • Прилепва добре към венците и устната лигавица, поради ниската разтворимост на слюнката.
  • Състои се от естествени съставки мащерка, градински чай и хлорхексидин.
  • Има източник на фенилаланин
  • Вискозен гел.
  • Водоустойчив.
  • Подпомага естествената регенерация на тъканите

Може да се използва и за всички други форми на леко възпаление, дразнене и точки на натиск в устата и гърлото за активна грижа за венците и устната лигавица с цел подпомагане заздравяването на рани и тъканна регенерация. Като дълготраен "Филм" и консистенция служи допълнително за защита от химически и механични дразнители.

Приложение:

  • В денталната практика:

Нанесете тънък слой от необходимото количество от вискозния гел върху леко влажната гингива около имплант или към зоната, която ще се третира, с помощта на подходящ инструмент. Гелът може и да се втрие повече дълбоко във венците / устната лигавица, ако е необходимо.

       2. У дома и при пътуване:

Поставете количество гел, колкото грахово зърно върху чист връх на пръста, памучен тампон или друг подходящ инструмент, след това нанесете върху влажната област на венците около импланта или върху зоната, която ще се третира. Тогава повърхността може да се изглади и оформи внимателно с пръст, навлажнен със слюнка или гелът може да се втрие във венци / устна лигавица.

За грижа за венците трябва да се прилага веднъж седмично до веднъж дневно след последното почистване на зъбите.

Ако е необходимо, durimplant може да се прилага няколко пъти на ден, след консултация със зъболекаря.

Състав:

GELATUM BASALIS HYDROPHOBICUM, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, SILICA (Nano), ALLANTOIN, SALVIA LAVANDULIFOLIA, MENTHA PIPERITA, THYMOL, AQUA, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, CHLORHEXIDINE DIACETATE, ASPARTAME, LINALOOL, LIMONENE . Съдържа източник на phenylalanine.


10мл.
Производство: Германия

5 Артикула

Конкретни референции

chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.

Durimplant гел за имплантна...

59,00 лв.